frissesség nézettség imdb filmek sorozatok
X
További tartalom...
X
65

65

Egy névtelen pilóta egy kislánnyal, együtt utazik az űr végtelenségében, amikor technikai problémák miatt kényszerleszállást kell végrehajtania egy idegen bolygón. A túlélés viszont ebben az ellenséges környezetben nem tűnik olyan egyszerűnek, mivel nincsenek egyedül. Hősünknek hamarosan rá kell jönnie, hogy a bolygó sem annyira idegen, mivel az a Föld őskori változata, így rövidesen azzal is szembesül, hogy közel 65 millió évet utazotak a múltba.

Jelenleg nézik: 7
Látták: 1 790
Évjárat: 2023
Korhatár: 12
Frissítve: 6 napja
Feltöltötte: csabiiikaaa

Hozzászólások a videóhoz:

1

Hát ez az Adam Driver mekkora már, sántikálva lesprinteli a tízszer nagyobb dínót! Hajóroncstól a gejzírig rajt-cél győzelem. De legalább tudjuk most már, hogy régen a Földön csak ragadozók éltek.

0
benko 2 éve válasz

Túlerőltetett, ráadásul a férfi szereplő, rendszeresen boldogtalankodik, döntésképtelen, a kislány életrevalóbb hajlamosabb a túlélésre. Furcsa forgatókönyv. Unalomból megnézhető.

0
Mintaka 2 éve válasz

Honnan tudhatná egy idegen civilizáció küldötte, hogy mi a bolygó neve, amikor azt csak az emberiség megjelenése után nevezték el? Ráadásul már az emberiség előtt is emberek népesítették be az Univerzumot.

Hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges