frissesség nézettség imdb filmek sorozatok
X
További tartalom...
X
Agymenők 5.évad 2.rész csabatr

Hozzászólások a videóhoz:

0
Nyulember 1 hónapja válasz

Szegény Piplikóc :c #JusticeForPiplikóc

1

Leonard távkapcsolatot tart fent Priyával és együtt "vacsoráznak" (Skype-on😃).Sheldon emiatt átmegy Pennyhez, aki egy új fotelbe ülteti. Kiderül, hogy Penny ezt a fotelt az utcáról hozta... Leonard Priyával Skype-szexel, de lefagy a kép, így nem teljes az élmény. Penny beleülteti Amyt is az új fotelbe, aki úgy érzi, valami markolássza a hátát... Leonardöt Priya szülei kínos pillanatban kapják rajta.. (Piplikóc hibáit javította: Szilva369)

0
8 éve válasz

Kedves Piplikóc, többször ne írj 'összefoglalót'. Vagy legalább próbáld meg több mint egyszer leírni helyesen legközelebb a neveket.....de ahogy olvasom, nem csak a nevekkel vannak gondok. Ha valamit csinálsz, csináld ilyen orbitális hibáktól mentesen, mint "eggyütt" meg "sexel". Előbbit még leírni is rossz volt most, utóbbira legalább az mentség, hogy angolban így írod-feltehetőleg, de ez magyar szöveg.

0
8 éve válasz

Köszi szépen! E csekély összefoglaló egy kalap kakit nem ér!

0
8 éve válasz

Leonard távkapcsolatot tart fent Prijával és eggyütt vacsoráznak (skypon😃).Sheldon emiatt átmegy Penyhez aki egy új fotelbe ülteti. Kiderül hogy Peny ezt a fotelt az utcáról hozta... Lenörd Pryjával skyp sexel, de lefagy a kép, úgyhogy nem teljes az élmény. Peny beleülteti Amyt is az új fotelbe, de valami markolássza a hátát... Lenördöt rajtakapja Pryja szülei amikor éppen Pryjának beszél a szerelméröl... Ezt a rövid összefoglalót Piplikóc készítette.

0
9 éve válasz

Kár hogy még nincsenek meg a 9. évad részei..

Hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges