frissesség nézettség imdb filmek sorozatok
X
További tartalom...
X
Ahol a folyami rákok énekelnek

Ahol a folyami rákok énekelnek

Where the Crawdads Sing

Egy kislány él egyedül a mocsárban. A családja elhagyta, ő kitanulja, hogyan maradhat életben, és nagy nehezen egyedül is boldogul. És boldog. Kivéve akkor, amikor be kell mennie a közeli kisvárosba: mert ott gúnyolják, kinevetik és félnek tőle. És ő is szívesebben választja a magányt. De felnő, gyönyörű, titokzatos, rejtőzködő lány lesz belőle, és eljön számára a szerelem ideje – amikor azonban az egyik srác, aki udvarolt neki, meghal, mindenki egyértelműnek tartja, hogy ő lehet a gyilkos. Mi tehet a magányos lápi lány? Azt amit mindig csinált a mocsárban: beleolvad a természetbe, menekül, bujkál és berendezkedik a túlélésre. Az elképesztő sikerű könyv, amelyet Magyarországon is többször újra kiadtak, Reese Witherspoon producersége mellett lett film: látványos, izgalmas, érzelmes történet.

Hozzászólások a videóhoz:

0

szep film kosz

1

Évek óta nem láttam ennél szebb filmet, elképesztő környezet, szuper alakítások, az operatőri munka hihetetlenül jó, s érdemes a stáblistát hagyni végig futni, mert az alatta futó zene igazán lezárja a történetet. Köszönöm az élményt!

0

szívesen

0

Még egyszer köszönetet mondok a filmért, nagyon-nagyon tetszett. Egyetlen pillanata nem volt, ami nem ragadott magával, szívszorító volt számomra az egész történet, beleértve a meglepő befejezést is. csabatr: Hatalmas köszönet érte!!!

0

Köszönet a feltöltésért.

Hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges