frissesség nézettség imdb filmek sorozatok
X
További tartalom...
X
Ready Player One

Ready Player One

Steven Spielberg rendező sci-fi akciófilmje 2045-be, egy összeomlás szélén táncoló világba kalauzol el minket. Menedéket csupán az OASIS nyújt, ez a lélegzetelállító virtuális birodalom, melyet a briliáns James Halliday hozott létre. Mikor az excentrikus feltaláló meghal, hatalmas vagyonát arra hagyja, aki megtalálja azt a digitális húsvéti tojást, melyet az OASIS mélyén rejtett el. A vadászatba becsatlakozik a fiatal Wade Watts is, aki hamarosan egy nyaktörő sebességgel száguldó, a valóságot a képzelettel összemosó kaland közepén találja magát, amely tele van rejtéllyel, kihívással és veszéllyel.

Hozzászólások a videóhoz:

-1

cutelivi. Ha már a wiki-röl másolod, ez a leirás: Cselekmény:

Az Oasis a legnagyobb virtuális tér, melyet az emberek nap mint nap használnak. Miután az alapítója meghal, különös végrendeletet hagy az utókor számára: a játékon belül elrejtett három kulcsot, mellyel meg lehet szerezni egy ún. „húsvéti tojás”-t. Aki mindhárom kulcsot és a tojást megszerzi, azé lesz a játékot birtokló cég vezetése.

Mivel a fődíj rendkívül értékes, az egyik konkurens cég is szeretné megkaparintani. Ők nem a tudásukat, hanem szinte végtelen erőforrásaikat vetik be.

Már öt év telt el, de még egyetlen kulcsot sem sikerült meglelni, csak az első pályát, mely egy autóverseny New Yorkban. A verseny nehéz, rengeteg akadály nehezíti a versenyzők életét, az autósokra hatalmas bontógolyók, dinoszaurusz, óriási gorilla is rátámad, az úton végigmenni lehetetlen. Egy fiatal és szegény játékos (akinek avatárja Parzival) azonban talál egy rejtett föld alatti utat és sértetlenül célba ér. A verseny kulcsát továbbadja barátainak, így öt embernek sikerül célba érnie.

Hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges