frissesség nézettség imdb filmek sorozatok
X
További tartalom...
X
Kevin Michael Richardson filmek IMDb átlag: [7.2] 21 film - 60 éves -

Kevin Michael Richardson amerikai színész és szinkronszínész aki sok karaktert játszott különféle animációs sorozatokban és videójátékokban. Könnyen felismerhető hihetetlenül mély hangszínéről és széles skálájú karaktereiről, amelyet gyakra kölcsönzött főgonoszoknak a kilencvenes években.

2004-től 2008ig ő szinkronzálta Joker-t a “The Batman”-ben, amely alakítását Daytime Emmy Awards-ra is jelölték.1995-ben kapta meg első szinkronszerepét, Mayor Tilton-t a “The Mask” címá animációs sorozatban. De ő volt Gantu kapitány is a “Lilo és Stitch”-ben, illetve Goro a “Mortal Kombat”-ban. Jolee Bindo szerepe is övé lett a “Star Wars: Knights of the Old Republic”-ban, Crunch Bandicoot a “Crash Bandicoot” játékban és Tartarus a “Halo 2”-ben.

Richardson leváltotta Keith David-et Tombstone szinkronjánál a “The Spectacular Spider-Man”-ben. PlayStation 2 játékban a “Soul Calibur II”-ben ő adta a hangját Heihachi-nak. Szintén ő szinkronizálta Stum Smash-t és Tree Rex-et a “Skylander: SWAP Force”-ban, “Skylanders: Trap Team” és “Skylander: SuperChargers”-ben.
Született: 1964-10-25